Det bästa jobbet jag har haft

God morgon! Hoppas ni alla har fått en god nattsömn och har haft en lika bra morgon. Idag hade jag tänkt prata lite närmare om mitt förra jobb, när jag jobbade hos Adsearch Scandinavia. Jag jobbade då i Borås hos dem som säljare, vilket var ett av de bästa jobben jag har haft.

Med tanke på att jag har flyttat till en annan del av landet och inte jobbar kvar där kan jag inte prata om hur det ser ut där idag utan bara hur det var när jag själv jobbade där. Troligtvis är det ganska likt men det kanske inte är exakt hur jag berättar. Jag fick reda på det här jobbet genom att min mamma hade sett en annons och hon tyckte att jag skulle söka då jag alltid har varit väldigt övertygande och säljande i mitt sätt att prata, även fast jag inte hade jobbat som säljare innan valde jag att skicka iväg en ansökan. Jag hade inte heller hört talas om Adsearch Scandinavia tidigare men efter att ha sökt upp dem hittade jag ingenting negativt som visade på att jag inte borde söka jobbet. Efter en arbetsintervju fick jag jobbet och jag kunde inte vara gladare, äntligen skulle jag få prova på något nytt och spännande. Det här var som sagt det bästa jobbet jag har haft, allt var helt perfekt. Arbetet involverade roliga arbetsuppgifter där jag fick prata med många olika typer av kunder, jag hade dessutom riktigt härliga kollegor som alltid fanns till hands ifall jag behövde hjälp med något. Mina chefer var lika trevliga, man blev sedd och de såg till att vara drivande så att jag kunde utvecklas hela tiden. Hela stämningen hos Adsearch Scandinavia var helt underbart och därför tycker jag verkligen att ni borde söka det ifall ni är intresserade av att jobba som säljare för ett riktigt bra företag.